VINE A PATINAR SOBRE GEL AMB LA REGIDORIA D’ESPORTS

13-diciembre-2016

Un any més la Regidoria d’Esports del Ajuntament de Castalla posa a disposició de tots els veïns un autobús per anar a passar el matí del 28 de Desembre a Elx, els xiquets podran vindre sols a partir dels 8 anys i la resta hauran de dur acompanyant, la regidoria disposarà de tècnics per fer-se càrrec dels menors que vinguen sols.

La eixida tindrà lloc al poliesportiu municipal a les 8:30 del matí i l’arribada cap a les 13:00, les inscripcions es realitzaran en Viajes Starbi, el preu per als xiquets serà de 5 € i per adults 9 €, les places són limitades.

 

Un año más la concejalía de deportes del Ayuntamiento de Castalla pone a disposición de todos los vecinos un autobús para ir a pasar la mañana del 28 de Diciembre en Elche, los niños podrán venir sólo a partir de los 8 años y el resto tendrán que llevar acompañante, la concejalía dispondrá de técnicos para hacerse cargo de los menores que vengan sólo.

La salida tendrá lugar al polideportivo municipal a las 8:30 de la mañana y la llegada hacia las 13:00, las inscripciones se realizarán en Viajes Starbi, el precio para los niños será de 5 € y por adultos 9 €, las plazas son limitadas.

patinatge sobre gel castalla

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario