LLIGA DE NATACIÓ IBI- CASTALLA- ALCOI

25-noviembre-2016

Les regidories d’esports dels ajuntament d’Ibi, Alcoi i Castalla han sumat les seues forces per fer possible la I LLIGA DE NATACIÓ IBI-CASTALLA- ALCOI, la finalitat deCARTELL_NATACI_LLIGA_IBI_CASTALLA_ la qual és fer partícips a tots els xiquets de cursets de natació d’ambdós pobles de totes les possibilitats del món aquàtic.

La iniciativa naix de la necessitat de buscar respostes a una competició federada, donant l’oportunitat a tots els alumnes de gaudir del medi aquàtic amb una finalitat lúdica, d’esplai i com no, amb una finalitat competitiva.

Lluny de les competicions federatives on  sols prima el temps i  la posició final, l’objectiu és realitzar uns encontres esportius on els xiquets coneguen altres alumnes d’altres jocs i passen una vesprada entre amics.

Us recordem que la competició d’Alcoi es modifica de data i serà el pròxim 1 d’Abril a les 17:00h

En el document següents teniu tota la informació de la competició de Castalla i en els següents la informació general de la lliga:

información 11 de febrero

INFORMACIÓ EN VALENCIÀ

INFORMACIÓ EN VALENCIÀ

INFORMACIÓ EN CASTELLÀ

INFORMACIÓ EN CASTELLÀ

 

i si cliqueu el següent link podeu inscriure el vostre fill.

inscripció lliga natació ibi castalla

 

 

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario