IV DIA DE LA BICICLETA

29-septiembre-2016

Ací vos deixem unes imatges que descriuen el matí tan divertit que vam passar  amb les bicicletes,  Moltíssimes gràcies als 210 assistents, com no a tots els col·laboradors per invertir el seu temps en un matí dedicat als xiquets, especialment a les tres tendes de bicicletes de la localitat per formar part d’este projecte i creure tant en ell (Dbicis,Bicicletes body i Bikeaddicted) i com no a la gran sorpresa del dia; l’equip Brocar del Club Ciclista Castalla que ens va acompanyar en tot moment donant exemple als més xicotets.

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Aquí os dejamos unas imágenes que describen la mañana tan divertida que pasamos con las bicicletas, muchísimas gracias a los 210 asistentes, también a todos los colaboradores por invertir su tiempo en una mañana dedicada a los niños, especialmente a las tres tiendas de bicicletas de la localidad por formar parte de este proyecto y creer tanto en él (Dbicis, Bicicletas body y Bikeaddicted) y como no a la gran sorpresa del día; el equipo Brocar del Club Ciclista Castalla que nos acompañó en todo momento dando ejemplo a los más pequeños.

MUCHAS GRACIAS A TODOS

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario