PRESENTACIÓ CLUB BALONCESTO CASTALLA

7-octubre-2015

El passat diumenge va tindrer lloc la presentació oficial per a la temporada 2015-2016 del CLUB BALONCESTO CASTALLA, a banda de presentar als seus dos equips sèniors (femení i masculí) van contar amb la presència de la seua escola infantil que cada any creix imparable. Cal destacar que el Club després de molts anys d’esforç i il·lusió torna a crear el sènior femení.

El pasado domingo tuvo lugar la presentación oficial para la temporada 2015-2016 del CLUB BALONCESTO CASTALLA, aparte de presentar a sus dos equipos seniors (femenino y masculino) contaron con la presencia de su escuela infantil que cada año crece imparable. Destacar que el Club tras muchos años de esfuerzo e ilusión vuelve a crear el senior femenino.

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario