HIDRÓLISIS SALINA PARA MANTENER EL AGUA DE LA PISCINA

21-septiembre-2015

Continuem amb l’aposta  ferma de millorar les nostres instal·lacions, aquest octubre tindrem com a novetat un canvi molt important en la piscina xicoteta, hem realitzat les obres pertinents per tractar l’aigua de la piscina amb SAL (hidròlisi salina) amb la finalitat de disminuir l’aportació de producte químic i evitar al·lèrgies per als nostres usuaris.

Us esperem a tots el dilluns 28 (primer dia d’obertura de la piscina). En breu us informem de les properes inversions en pavelló 2 i sala de musculació.

Continuamos con nuestra apuesta clara y firme de mejorar nuestras instalaciones, este octubre tendremos como novedad un cambio muy importante en la piscina pequeña, hemos realizado las obra pertinentes para tratar el agua de la piscina con SAL  (hidrólisis salinas) con la finalidad de disminuir la aportación de producto químico y evitar alergias para nuestros usuarios.

Os esperamos a todos el lunes 28 (primer día de apertura de la piscina). En breve os informamos de las próximas inversiones en pabellón 2 y sala de musculación.

pisci buida

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario