Yago de Tibi, campió cadet dels “XXXIII JECV escala i corda individual”

3-julio-2015

En el trinquet de Genovés s’ha coronat campió dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda individual, el jugador de Castalla, Yago i que juga en l’escola de Tibi, després de realitzar una gran competició i guanyar totes les seues partides en la fase final de categoria cadet. Alex de Borbotó, ha quallat una gran competició i ha aconseguit la plata. Les revelacions en esta modalitat han sigut Guillem de Meliana i Alex de Sueca, tancant la fase final Josep d’Alginet.

Podium categoria cadet dels “JECV escala i corda individual”

1é – Yago Tibi
2é – Alex Borbotó
3r – Guillem Meliana
4é – Alex Sueca
5é – Josep Alginet

Paco Genovés i Genovés II, han entregat les medalles als finalistes.

yago campio cv escala i corda jecv

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario