II MINITRIATLÓ

4-julio-2016
Cargando mapa....

Fecha/Hora
Date(s) - 04/07/2016
7:30 pm

Ubicación
Polideportivo de Castalla

Categorías


INFORMACIÓ IMPORTANT/INFORMACIÓN IMPORTANTE:

T’esperem el dia 22, des de les 18:00h començarem a adjudicar dorsals, intenta vindre amb temps per a no retardar la primera eixida, enguany com a novetat serà obligatori col·locar-se una samarreta o portar mono per a realitzar el traçat de bicicleta, per tant no oblides portar-te una samarreta de recanvi. La primera eixida serà a les 19:30 i una vegada finalitze s’aniran realitzant les altres. Cada xiquet haurà de portar la seua bicicleta, si algun xiquet no té podeu compartir amb un altre que participe en diferent categoria però ens haureu d’avisar per a organitzar degudament els dorsals.

Te esperamos el día 22,desde la 18:00h empezaremos a adjudicar dorsales, intenta venir con tiempo para no retrasar la primera salida, este año como novedad será obligatorio colocarse una camiseta o llevar mono para realizar el trazado de  bicicleta, así que no olvides traerte una camiseta de repuesto. La primera salida será a las 19:30 y una vez finalice se irán realizando las otras. Cada niño deberá traer su bicicleta, si algún niño no tiene podéis compartir con otro que participe en diferente categoría pero nos tendréis que avisar para organizar debidamente los dorsales.

Un any més ja estem ací, esperem passar-ho igual de bé que ho vam passar l’any passat, per inscriure’t emplena el següent formulari i ja ho tens tot fet:

Un año más ya estamos aquí, esperamos pasarlo igual de bien que lo pasamos el año pasado, para inscribirte rellena el siguiente formulario y ya lo tienes todo hecho:

https://docs.google.com/forms/d/1Sk_liv1WjVY-z_AOjmk1gpTw2WQi-D_Od2Wdp3ZeoAY/viewform

II MINITRIATLÓ CASTALLA

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario