IV MINITRIATLÓ

29-junio-2018

IV MINITRIATLÓ
Un any més ens heu deixat sense paraules, 140 participants, 20 més que l’any passat…. per seguretat vam tindre que fer 3 eixides més i tot gràcies a este gran grup de persones que teniu a la imatge (falta algú més, que incondicionalment tots els anys ve).
Mil gràcies a les xiques de saludable per eixe avituallament tant bo i sa, gràcies a la Regidoria de Manteniment urbá i la bridaga d’obres per disposar tot el montatge i fer tanta feina, gràcies a la regidoria de seguretat ciutadana i la policia local per donar el seu suport, gràcies a Kult per facilitar-nos sempre la logística, al nostre speaker per tantes paraules boniques, gràcies al grup d’amics que cada any venen i current com el que més i sobretot gràcies als treballadors del poliesportiu. El Minitri va ser un èxit perquè tots ells ho van fer possible. En breu més imatges
Us esperem l’any que ve!minitriatló castalla

 

minitriatló castalla

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario