ESPORT AL CARRER

3-mayo-2018

 

ESPORT AL CARRER

Jugar al carrer com feiem abans, Un any mé, vam passar un matí genial!

 

Diumenge passat 22 d’abril, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castalla va realitzar “ESPORT Al CARRER” amb la finalitat de convertir els carrers en pistes esportives i acostar l’esport i l’activitat física per a tots el món. La plaça de l’Ajuntament i el parc municipal van presenciar un ple de somriures, en l’activitat van participar el Club de tennis castalla, el club de padel Castalla, el Club Bàsquet Castalla, el Club de Pilota Valenciana Nou Trinquet, el club Castalla en dansa, el Castalla club futbol sala, el club d’atletisme castalla i el servei municipal d’esports

Les activitats que es van realitzar van ser, bàsquet, pilota valenciana, futbol sala, ball modern, padel i tennis adaptats, circuits d’habilitats, vóley, chutagol i orientació. Va resultar un matí molt divertit, on la finalitat era fomentar els hàbits de vida saludable, practicant esport al carrer com es feia abans y gaudir d’un matí de convivència realitzant activitat física.

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario