II GALA DE L’ESPORT

1-agosto-2017

El passat dissabte 21 de juliol va tindre lloc al Parc Municipal la II Gala de l’esport, la gala ve realitzant-se de manera bianual, el que representa una gran especiació per a la població que cada dos anys engalana els seus esportistes pe lluir els seus triomfs.

—————————————–

El pasado sábado 21 de julio tuvo lugar en el Parque Municipal la II Gala del deporte, la gala viene realizándose de manera bianual, lo que representa una gran espectación para la población que cada dos años engalana sus deportistas para lucir sus triunfos.

gala esport castalla

En el següent enllaç trobareu els guanyadores de la gala/ En el siguiente enlace encontraréis los ganadoras de la gala:

https://drive.google.com/open?id=0B0DquIbvaFvvMHg4Zzd2UWVSam8

 

I seguidament si cliqueu teniu un recull que mostra la nit tant especial que es va viure/Y seguidamente si clicáis tenéis una compilación que muestra la noche tanto especial que se vivió:

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario