ESPORT AL CARRER

30-marzo-2017

Un matí immillorable! Més de 300 xiquets van participar en la III EDICIÓ D’ESPORT AL CARRER on una vegada més, l’atletisme, la orientació, el pàdel, tennis, pilota valenciana, bàsquet i futbol sala van fer les delícies dels allí presents, este any vam comptar amb la novaincorporació del club de gimnàsia rítmica Castalla en dansa i el judo club Castalla que van fer gal·la del seu bon fer.

la Regidoria d’Esports vol agrair públicament als tècnics esportius dels diferents clubs la seua implicació, ja que gràcies a ells l’event du tres edicions sent un èxit.

Una mañana inmejorable! Más de 300 niños participaron en la III EDICIÓN De DEPORTE A LA CALLE donde una vez más, el atletismo, la orientación, el pàdel, tenis, pelota valenciana, baloncesto y fútbol sala hicieron las delicias de los allí presentes, este año contamos con la nueva participación del club de gimnàsia rítmica Castalla en danza y el judo club Castalla que hicieron gala de su buen hacer.

la Concejalía de Deportes quiere agradecer públicamente a los técnicos deportivos de los diferentes clubes su implicación, puesto que gracias a ellos el evento lleva tres ediciones siendo un éxito.

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario