SOLS AMB 15 I 16 ANYS JA SÓN UN EXEMPLE (C.F.S RIBECO CASTALLA SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC)

23-mayo-2016


Parlem del C.F.S Ribeco Castalla, després de guanyar la lliga i guanyar-se jugar la final del Campionat Autonómic, el dissabte 21 de maig no va haver fortuna a València i diumenge tampoc vaapareixer, perdent amb un 3-4 a casa, però ells han guanyat pel que fa al sacrifici, al saber estar i a la lluita costant en tots i cadascú dels segons del partit.

S’han deixat la pell, han fet un joc net i preciós arribant a emocionar a tots els que allí presenciàvem el partit. El seu joc engalanava el pavelló hui, ple per animar estos jovensols que han sabut donar la talla contra un gran contrincant com és el Llevant C.F.S.

El tamany del seu èxit es del tamany del seu esforç, per això i per jugar amb tanta maduresa a pesar de la vostra edat, ENHORABONA!

RIBECO SUBCAMPIÓ AUTONÓMIC

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario