PABLO PAYÁ I YAGO VERDÚ 3er LLOC PROVINCIAL

4-mayo-2015

Els nostres pilotaris  Pablo Payà i Yago Verdú van jugar el dia 1 de maig en la localitat d’Orba es van clavar en la final provincial aconseguint el 3er lloc en la modalitat de raspall en la categoria cadet dels JECV de Pilota Valenciana.

Els jugadors de Castalla que pertanyen al Club Pilota Tibi, Pablo Payà i Yago Verdú han aconseguit finalment endur-se el 3er lloc provincial d’aquesta modalitat. La Regidoria d’Esprots vol reconeixer el seu esforç i donar-los l’ENHORABONA PER EL TREBALL BEN FET.

 

Nuestros pilotaris  Pablo Payá y Yago Verdú jugaron el día 1 de mayo en la localidad de Orbametiendose en la final provincial alcanzando el 3er lugar en la modalidad de raspall en la categoría cadete de los JECV de Pilota Valenciana.

Los jugadores de Castalla que pertenecen al Club Pilota Tibi, Pablo Payá y Yago Verdú han conseguido finalmente llevarse el 3er lugar provincial de esta modalidad.

La Concejalía de Esprots quiere reconocer su esfuerzo y darles la ENHORABUENA POR EL TRABAJO BIEN HECHO.

 

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario