II CURSA SOLIDÀRIA IES ENRIC VALOR

8-abril-2015

El passat dimecres, últim dia escolar abans de pasqua per als alumnes del IES ENRIC VALOR, es va organitzar a les instal·lacions del poliesportiu de Castalla la II CURSA SOLIDARIA per recollir aliments per Cáritas.

La jornada va ser molt divertida i amena, els alumnes van donar el millor de sí i van ser molts els adults que van decidir participar en esta iniciativa tan bona. Va ser tot un treball en equip, on la Regidoria d’Esporst va disposar tots els seus medis per fer la cursa gratuïta i fomentar la participació, l’associació Despertar conjuntament amb alguns alumnes van oferir el avituallament als corredors, Batasoni de manera desinteressada va cedir el seu arc de meta per fer més real i vistós l’esdeveniment.

Els alumnes van preparar el circuit, van repartir dorsals i van animar tot el que van poder, tot plegat va ser un matí perfecte per finalitzar un trimestre, on es van recollir més de 200 kg d’aliments.

El pasado miércoles, último día escolar antes de pascua para los alumnos del IES ENRIC VALOR, se organizó en las instalaciones del polideportivo de Castalla la  II CURSA SOLIDÀRIA con el fin de recoger alimentos para Cáritas.

La jornada fue muy divertida y amena, los alumnos dieron lo mejor de sí y fueron muchos los adultos que decidieron participar en esta iniciativa tan solidaria. Fue todo un trabajo en equipo, donde la Concejalía de Deportes dispuso todos sus medios para hacer la carrera gratuita y fomentar la participación, la asociación Despertar conjuntamente con algunos alumnos ofrecieron el avituallamiento a los corredores, Batasoni de manera desinteresada cedió su arco de meta para hacer más real y vistoso del evento.

Los alumnos prepararon el circuito, repartieron dorsales y animaron todo lo que pudieron, fue una mañana perfecta para finalizar un trimestre donde se recogieron más de 200 kg de comida.

Sobre el autor ()

Lo comentarios están cerrados.

Calendario